Stok Tandartsen Bussum

Tel: 035 – 693 90 34

Spoed buiten werktijd: 0900-1515

logo lieve tandarts square

Bijna de helft van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Dit kan ontstaan zijn door zelf een nare ervaring te hebben gehad of door het horen van negatieve verhalen van anderen. Voor sommige is dat een reden om de tandarts te mijden. Helaas kan het daardoor langer wegblijven bij de tandarts nadelige gevolgen hebben voor het gebit. Kleine problemen kunnen groter worden met de daarbij komende kosten. Daarom hanteren wij in Nederland een recallsysteem van iedere 6 maanden. Zo zullen bijvoorbeeld beginnende gaatjes op tijd gezien worden. 

Omdat wij bij Stok Tandartsen veel ervaring hebben met angstige patienten zijn wij aangesloten bij het label de Lieve Tandarts. Dit is een organisatie die ervoor kan zorgen dat de stap naar de tandarts kleiner wordt.

Als u bij ons een afspraak maakt geeft u dan aan dat u angstig bent. Zo kunnen we bijvoorbeeld meer tijd voor u inplannen. Ook wordt er dan bij de eerste afspraak besproken wat u wel en niet prettig vindt en wordt hier rekening mee gehouden tijdens behandelingen. 

Heeft u nog vragen hierover? Dan kunt u ons mailen naar info@stoktandartsen.nl of bellen via 035-693 90 34.