Stok Tandartsen Bussum

Tel: 035 – 693 90 34

Spoed buiten werktijd: 0900-1515

Betalingsvoorwaarden

Wanneer u een tandartsverzekering heeft dienen wij de declaratie eerst in bij de zorgverzekeraar. Wanneer er een deel niet vergoed wordt ontvangt u van ons binnen een maand een restnota per mail. Deze dient binnen 28 dagen naar ons overgemaakt te worden. In deze mail zit ook een iDeal link en een link naar de digitale Payt omgeving. Heeft u vragen of opmerkingen over een factuur, dan kunt u deze plaatsen op de digitale Payt omgeving. 

Wanneer u geen tandartsverzekering heeft dient u de facturen direct per pin te voldoen.

Kinderen tot 18 jaar: Declaraties van kinderen tot 18 jaar dienen wij in bij de zorgverzekeraar tenzij dit niet binnen de basisdekking valt. Uw behandelaar zal u dan van te voren op de hoogte brengen van de kosten. 

Wij maken een begroting voor behandelingen waarvan de kosten boven de €150,00 uitkomen. Uiteraard kunnen we voor iedere behandeling een begroting maken mocht dit wenselijk zijn. Geeft u dit dan aan bij de betreffende behandelaar.

De belangrijkste betalingsvoorwaarden:

– Wij verwachten dat u de rekening betaalt vóór de vervaldatum zoals vermeld op de rekening;

– Als u de rekening niet voor de vervaldatum heeft betaald ontvangt u een 1e herinnering.

1e herinnering: Hiermee wordt u gevraagd de rekening alsnog te voldoen, binnen 14 dagen nadat u deze heeft ontvangen.

2e herinnering: Mocht de betaling binnen deze gestelde datum uitblijven, dan ontvangt u van ons een 2e herinnering en brengen wij rente in rekening. 

Mocht ook dan de betaling binnen 14 dagen uitblijven zullen wij de vordering overdragen aan Medicas Incassobureau. Kijk voor de betalingsvoorwaarden van Medicas op de volgende link:

Betalingsvoorwaarden Medicas

Houdt u er rekening mee dat overdracht aan Medicas gepaard gaat met aanzienlijke meerkosten.

medicas logo 200px