Stok Tandartsen Bussum

Tel: 035 – 693 90 34

Spoed buiten werktijd: 0900-1515

Kwaliteitsregister

Stok Tandartsen staat voor kwaliteit en goede zorg. Daarom zijn wij aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, de Nederlandse Vereniging voor Orale Omplantologie en het Ivoren Kruis.

kwaliteitsregister-tandartsen
Het KRT zorgt ervoor dat uw tandarts zijn vak bijhoudt

Het KRT is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Tandartsen die bij het KRT zijn aangesloten maken gebruik van moderne toepassingen en geavanceerde technieken.

implantoloog-NVOI-logo
Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners die zich bezig houdt met het bevorderen en verbreiden van de kennis der orale implantologie, het dienstbaar maken van deze kennis aan de praktijk, de volksgezondheid en het onderwijs.

ivoren_kruis
Het Ivoren Kruis is de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid

De vereniging is een begrip op het terrein van de bevordering van de mondgezondheid. Speerpunt van alle activiteiten is preventie, dé basis van de mondgezondheid.

logo-lieve-tandarts small
De Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts is een platform waar tandartsen bij aangesloten zijn die mensen helpen bij hun angst voor de tandarts en weer vertrouwen te krijgen.