• Slider 3
  • Slider 1
  • Slider 2

Betalingsvoorwaarden

Declaraties tot €150,00 worden bij ons direct afgerekend. Dit kan per pin of contant. Declaraties boven de €150,00 krijgt u per factuur gemaild en dienen binnen twee weken naar ons overgemaakt te worden. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering? Dan heeft u ruim de tijd om de nota bij uw verzekering in te dienen en de vergoeding waarop u recht heeft volgens uw polisvoorwaarden, op uw rekening bij te laten schrijven. 

Kinderen tot 18 jaar: Bij bepaalde verzekeringsmaatschappijen kunnen wij declaraties van kinderen tot 18 jaar direct indienen en hoeft u bedragen tot €150,00 niet zelf eerst voor te schieten. Wilt u weten welke verzekeringsmaatschappijen dat zijn? Neemt u dan contact met ons op via 035-693 90 34.

Wij maken een begroting voor behandelingen waarvan de kosten boven de €150,00 uitkomen. Uiteraard kunnen we voor iedere behandeling een begroting maken mocht dit wenselijk zijn. Geeft u dit dan aan bij de betreffende behandelaar.

De belangrijkste betalingsvoorwaarden:

- Wij verwachten dat u de rekening betaalt vóór de vervaldatum zoals vermeld op de rekening;

- Als u de rekening niet voor de vervaldatum heeft betaald ontvangt u een 1e herinnering.

1e herinnering: Hiermee wordt u gevraagd de rekening alsnog te voldoen, binnen 15 dagen nadat u deze heeft ontvangen.

2e herinnering: Mocht de betaling binnen deze gestelde datum uitblijven, dan ontvangt u van ons een 2e herinnering en brengen wij rente in rekening. 

Mocht ook dan de betaling binnen 15 dagen uitblijven zullen wij de vordering overdragen aan Medicas Incassobureau. Kijk voor de betalingsvoorwaarden van Medicas op de volgende link:

Betalingsvoorwaarden Medicas

Houdt u er rekening mee dat overdracht aan Medicas gepaard gaat met aanzienlijke meerkosten.